Diari Més

Indústria química

Covestro rep el Premi Especial de Seguretat FEIQUE 2015

Es tracta d'un reconeixement als bons resultats en matèria de seguretat i prevenció de riscos laborals

Premi Especial de Seguretat FEIQUE per a Covestro.

Premi Especial de Seguretat FEIQUE per a Covestro.Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Covestro ha rebutel Premio Especial de Seguretatque atorgaanualmentla Federación Española de la Industria Química (FEIQUE) a aquelles companyies químiquesde més de 300 treballadorsque presenten uns resultats de sinistralitatlaboral igual a zero durant l'any anterior.

Al seu torn, las factories de Covestro a Tarragona i a la Zona Franca deBarcelonahan rebut el Premide SeguretatFEIQUE 2015, concedit als centresde producciódel sector químicde més de 50 treballadorsque durant el2015 no han registratcapaccidentlaboral.

La cerimònia de lliurament delspremiss'ha fet aquest dimecres a Madrid i ha comptat amb la presència deMaría Dolores Limón, Directora de l'Instituto Nacional de Seguridad e Higiene en el Trabajo, que ha estat qui ha fet el lliurament dels guardons acreditatius. Per la seva banda, el Presidentde la Comissióde Seguretat de FEIQUE, Carmelo Urieta, ha presentatl'Informe de SinistralitatLaboral de FEIQUE 2015, en el qual s'analitzala situacióde les empreses químiquesespanyolesen l'àmbitde la seguretati la prevencióde riscoslaborals.

Ramón Bellmas, responsable d'HSEQ (Salut, Seguretat, MediAmbienti Qualitat), Fernando Peirón, Director de la fàbrica de Barcelona, i Juan Patau, responsable de seguretat, han estat els encarregats los encargados de recollir els premisen representacióde totl'equipde Covestro. El Director General de CovestroaEspanya, Andrea Firenze, ha declaratque: «Estic molt satisfetd'iniciar la meva nova funciócom aDirector General de Covestro rebent aquest guardóque premia als dos centres de treballdela nostra compayiaaEspanya, ubicats aBarcelona i Tarragona. Aquestpremiensmotiva a seguirtreballant en aquesta línia».

tracking