Diari Més

Masroig

La Fira del Vi Solidari arriba a la sisena edició

Tindrà lloc el dissabte 4 de juny i comptarà amb un espectacle infantil, un vermut musical amb Carles Belda i concerts de Papagayo i Segonamà

La Fira del Vi Solidari arriba a la sisena edició

La Fira del Vi Solidari arriba a la sisena edicióFacebook - DO Montsant

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dissabte 4 de juny arriba la sisena edició de la Fira del Vi Solidari. Una fira que neix de la voluntat de 7 cellers de dur a terme una activitat solidària que expressi la relació del món del vi amb la realitat de la societat en què s’inscriu. Per sisè any consecutiu, cinc cellers del Masroig aportaran el seu producte a l’Obra Social Sant Joan de Déu per a la recerca en càncer infantil. La DO Montsant dóna suport al projecte. Els cellers que col·leboren amb aquesta fira són: Orto vins, Coca i Fitó, Dit Celler, Cellers Can Blau, EL VI A PUNT, Celler El Masroig i Mas de L’Abundància, tots de la DO Montsant i relacionats d’una manera o altra amb el Masroig.

Enguany els padrins de la fira són el col·laborador del programa Versió Rac1 de Toni Clapés i imitador al programa Crackòvia de TV3, Oriol Cruz i la periodista Meritxell Falgueras i Febrer.

La jornada comptarà amb un matí ple d’activitats: una concentració de BTTeros al Bancal de l’Alegno per fer una sortida pel terme, una cercavila pels carrers del poble, l’espectacle d’Animació Infantil ‘Quin Sidral’, de la companyia El Sidral, un vermut musical amb Carles Belda. A la tarda, a dos quarts de sis, hi haurà l’obertura de la Fira amb set estands, el concert de Joan Rovira, el de Marta & Gregori amb l’espectacle ‘Del cap ençà’ a càrrec de Marc Sendra i Joan Fornós, un sopar solidari i per acabar, el concert dels grups Papagayo i Segonamà al Casal del poble.

Treball solidari a les escoles

Durant els mesos d’abril i maig s’han organitzat tallers d’il·lustració a les escoles. L’estudi Atipus ha aportat una etiqueta en blanc (només hi consten les dades comercials obligatòries) i els nens l’han il·lustrat agafant com a punt de partida conceptes com l’esperança, la il·lusió, l’optimisme i la solidaritat. La tècnica pictòrica és lliure: llapis de colors, ceres, retoladors, aquarel·la, tampons…

La Fira del Vi Solidari arriba a la sisena edició

La Fira del Vi Solidari arriba a la sisena edicióCedida

tracking