Diari Més

José Garcia reitera que la CUP va posar adhesius als senyals de trànsit

Per aquest motiu es va sancionar al regidor Toni Sacristán

José Garcia reitera que la CUP va posar adhesius als senyals de trànsit

José Garcia reitera que la CUP va posar adhesius als senyals de trànsitDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El regidor de Governació de Torredembarra, José Garcia, reitera que el regidor de la CUP Toni Sacristián va ser sancionat per haver enganxat adhesius a diversos senyals de trànsit al municipi. Per demostrar-ho, s’ha aportat tot un seguit de documentació gràfica que mostra com la CUP hauria posat adhesiu «incomplint d’aquesta manera l’ordenança reguladora de la publicitat dinàmica i institucional». D’aquesta manera, el govern torrenc responia a la denúncia feta pública per la CUP el passat 25 de maig amb la qual els cupaires l’acusaven de voler criminalitzar l’edil. Segons la CUP, la policia local de Torredembarra va comunicar l’obertura d’un expedient sancionador a Toni Sacristán per «col·locar un cartell contra els pressupostos municipals amb cintra adhesiva a la base de ferro d’un senyal de trànsit a l’Aparcament Mañe i Flaquer». Malgrat els fets denunciats per la CUP, el govern feia públiques ahir diverses fotografies tot mostrant senyals de trànsit amb adhesius de la CUP.

Segons el regidor José Garcia, a banda del de la CUP, durant aquest 2016 s’han obert fins a sis expedients sancionadors més per incompliment de l’ordenança reguladora de la publicitat dinàmica i institucional.

El regidor de Governació, d’altra banda, exposava –a través d’un comunicat– que «la Junta Electoral de zona té dos expedients oberts en relació a propaganda electoral col·locada per la CUP fora dels espais habilitats en les dues darreres campanyes electorals»

tracking