Diari Més

Oci

La FOX finlandesa enregistra un programa a l'escola de sirenes de Tarragona

Els presentadors Maisa Torppa i Niko Saarinen realitzen un bateig aquàtic a Salou

La FOX finlandesa enregistra un programa a l'escola de sirenes de Tarragona

La FOX finlandesa enregistra un programa a l'escola de sirenes de TarragonaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El programa Celebrity Luxury Vacation, de la cadena de televisió Fox de Finlàndia ha enregistrat aquest dilluns un reportatge dedicat a l'escola de sirenes de Tarragona, la 'Sirenas Mediterranean Academy'. L'espai s'ha enregistrat a una de les piscines del Grupo Ibersol a Salou i ha comptat amb la participació dels dos presentadors del programa, Maisa TorppaiNiko Saarinen, dues celebritats televisives al país escandinau.

El programa s'emetrà el pròxim octubre a la Fox Finland i en ell, amb una mescla d'informació i entreteniment, es presenten propostes imaginatives d'estades i vacances que han d'ajustar-se a preus limitats.

Maisa i Niko, en aquesta ocasió, acompanyats de Susana Seuma, la directora de l'Acadèmia, han experimentat el denominat 'bateig de sirena'. Després de conèixer l'origen del mite de les sirenes i els tritons, s'han enfundat els vestits i han pogut tastar l'aigua.

Malgrat que la temperatura de l'aigua ha fet que Maisa exclamés un «Oh my good! the water is freezing!!!» els dos presentadors han acabat fent els exercicis per aprendre a nedar amb les cues de sirena. Finalment han aconseguit els seus diplomes del bateig de sirena i tritó i han escollit els seus noms 'aquàtics': Tiffany" i "Ronaldo".

tracking