Diari Més

Solidaritat

Solidaritat i esport al Port Aventura

La 5a Cursa Solidària Fundació PortAventura a favor de l'Associació Down Tarragona ha reunit més de 2.000 persones

Solidaritat i esport al Port Aventura

Solidaritat i esport al Port AventuraCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cinquena edicióde laCarrera Solidària Fundació PortAventura a favor de l'Associació Down Tarragona ha reunit, aquest dissabte, més de 2.000 persones que han corregut però sobretot s'han divertit, en un recorregut que els ha portat per tot el parc temàtic.

El tret de sortida ha tingut lloc a les 9 del matí, quan els participants, moguts per la seva solidaritat, han iniciat el recorregut de set quilòmetres, que aquest any per primera vegadahatranscorregut íntegrament per l'interior del parc. L'objectiu de la carreraha estat passar una jornada divertida en la qualels participants han aportat el seu gra de sorra a una causa solidària fent esport.

Els beneficis obtinguts amb les inscripcions de les diferents modalitats de la carrera, adults i dues distàncies curtes per a nens, han anat destinats a l'Associació Down Tarragona, una entitat sense ànim de lucre que buscamillorar la qualitat de vida de les persones amb Síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals impulsant la seva incorporació activa a la societat. L'Associació aprofitarà aquests nous recursos per reforçar els seus projectes i seguir treballant per a la millora de la formació dels nens i joves amb Síndrome de Down.

Personalitats solidàries

Moltes han estat les cares conegudes que no han volgut perdre's la cita per involucrar-se en la causa i córrer per Down dins del projecte de la Fundació PortAventura. Entre d'altres, hi han participatla modelAlejandra Prat, el torero Óscar Higares, el model Juan Betancourt, el presentador de televisió Roberto Leal, i les actrius Cristina Abad i Ana del Rei. A més, Chema Martínez s'ha sumata la causa i ha fet el millor temps de la carrera.

tracking