Diari Més

Solidaritat

Vila-seca acull la 8a edició de la Marató de Donar Sang

Se celebra aquest dissabte de 9 a 21 hores al Centre de Salut del municipi

El Banc de Sang busca 6.000 donants a Tarragona

El Banc de Sang busca 6.000 donants a TarragonaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Centre de Salut de Vila-secaacull la vuitena edició de la Marató de Donació de Sang. La campanya, organitzada pel Banc de Sang i Teixits (BST), compta amb la implicació de l’Ajuntament de Vila-seca, l’Associació de Donants de Sang del Tarragonès i el Centre de Salut de Vila-seca.

Amb l’eslògan 'La Sort de donar sang!', el municipi espera assolir un nou rècord de donants. En l’anterior Marató, l’any passat, es va aconseguir una participació de 478 donants. Enguany l’objectiu és superar aquesta xifra.

La Marató vol convertir la donació de sang en una gran jornada festiva. Per això hi participen entitats, institucions, empreses i particulars que donen suport i s’impliquen organitzant un seguit d’activitats lúdiques durant tota la jornada.

Així doncs, els Xiquets de Vila-seca construiran un pilar a les 9:30; es farà un taller de pintura infantil de 10 a 13, l'Esbart DansaireRamon d'Olzinaoferirà una actuació a les 18 hores, i diversos clubs esportiusfaran exhibicionsal llarg de tot el matí..

A més a més, aquest any a través de l’etiqueta #MSangVilaSeca es vol estendre la presència de la Marató a les xarxes socials, i així mobilitzar la societat del Tarragonès present a Twitter i Facebook.

tracking