Diari Més

L'Ajuntament de Cunit incrementa fins a 30.000€ la subvenció per llibres de text

Els ajuts individualitzats van destinats a famílies en situacions socioeconòmiques desfavorides per l'adquisició dels llibres obligatoris.

L'Ajuntament de Cunit incrementa fins a 30.000€ la subvenció per llibres de text

L'Ajuntament de Cunit incrementa fins a 30.000€ la subvenció per llibres de textXtec

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Cunit ha aprovat una partida pressupostària de 30.000 € (10.000€ més que el curs actual) destinada a ajudar a comprar els llibres de text obligatoris a les famílies que tenen dificultats socioeconòmiques.El Ple de la Corporació ha aprovat les Bases que regulen aquests ajuts i que es podran sol·licitar durant el mes de juny un cop es publiquin al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona.

Estan inclosos en els supòsitsd'aquestes bases els llibres escolars obligatoris dels cursos de primària i de l'Ensenyament Secundari Obligatori. Aquest concepte no inclou els llibres de lectura, diccionaris, agendes escolars i material complementari.

En el cas de l'alumnat d'ESO, adscrits a programes de formació alternatius que no facin servir llibres de text, lasubvenció pot demanar-seper la quantitat corresponent a l'adquisició dels materials específics que facin servir en la seva formació.

Per sol·licitar més informaciócal adreçar-se a:

OAC (Oficina d'atenció al ciutadà): carrer Major, 12 ; Telf. 977 67 40 80

Regidoria d'ensenyament, formació i ocupació: carrer dels Horts, 5; Telf. 977 67 62 92

tracking