Diari Més

El Col·legi de Notaris habilita un servei d'atenció als afectats per les irregularitats del notari de Cambrils

Han nomenat una substituta que es farà càrrec de la notaria de manera temporal

El Col·legi de Notaris demana la suspensió de funcions del notari de Cambrils

El Col·legi de Notaris demana la suspensió de funcions del notari de CambrilsDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Col·legi de Notaris ha habilitat un servei d’atenció directa als afectats per la presumpta estafa del notari cambrilenc, Rafael Martínez Olivera, que va aparèixer mort el passat dimecres 25. Així doncs, s’obrirà una línia telefònica específica, que estarà en funcionament els propers dies, així com un reforç al Servei d’Atenció a l’Usuari. Pel que fa a l’actual procés judicial obert, el Col·legi ha remarcat que tots els procediments continuen el seu curs.

Arran de la defunció del titular, la seva notaria romandrà tancada. La Junta Directiva ha nomenat com a substituta a una notària de la mateixa localitat, qui es farà temporalment càrrec del protocol del notari traspassat, seguint el procediment habitual establert en cas de defunció o trasllat d’un notari en actiu.

El Col·legi també recorda que, tan bon punt va tenir coneixement de possibles irregularitats, va obrir una informació reservada que va traslladar al Ministeri Fiscal i va posar en coneixement de la Direcció General dels Registres i del Notariat, depenent del Ministeri de Justícia. La Junta Directiva també va sol·licitar al Ministeri de Justícia, que és qui té la competència, la mesura de suspensió provisional i cautelar de funcions d’aquest notari.

tracking