Diari Més
Imatge del campanar de l'església sense un dels merlets.

Els veïns de Conesa demanen la restauració del campanarCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els veïns de Conesa demanen al mossèn del poble quearregli el campanar i la teulada de l’església de Santa Maria, enlloc de gastar-se els diners en ornamentacions a l'interior de l'església. És per això que els veïns han enviat una carta a l’Arquebisbe de Tarragona, explicant la seva situació.

Des de fa molts mesos, els veïns de Conesa reclamen la restauració d’un merlet del campanar, que va caure a causa d’un llamp a l’octubre del 2014. Aquella mateixa nit, la forta pluja va destrossar una part de la teulada de la rectoria. Després d’un any i mig, tot segueix igual.

Com a mode de reivindicació, l'associació de veïns enguany no han destinat els diners recaptats a la subhasta de coques a l'església.

A més, alguns conesinsno acudeixen a l’església com feien fins ara, ja que es queixen perquè el mossèn ha decidit gastar-se els diners en un santuari dedicat a un mártir religiós del franquisme, i no en arreglar els desperfectes de l’església. Els conesins demanen a l’Arquebisbe de Tarragona que prengui part en aquest assumpte, i així solucionar el conflicte.

La teulada de la rectoria es troba en mal estat.

Els veïns de Conesa demanen la restauració del campanarCedida

tracking