Diari Més

El grup Se'ns va l'olla presenta 'Les Cunyades' a l'Auditori Josep Carreras

La representació té un caràcter benèfic

El grup Se'ns va l'olla presenta 'Les Cunyades' a l'Auditori Josep Carreras

El grup Se'ns va l'olla presenta 'Les Cunyades' a l'Auditori Josep CarrerasDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cita és diumenge 5 de juny a les set de la tarda. El lloc, l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca. I les protagonistes, les quinze dones del grup de teatre Se’ns va l’olla, nascut en el si del Casal de la Dona de Vila-seca.

La companyia esta formada per quinze actrius amateurs, que assagen sota la direcció de Josefina Sendra, també sòcia del Casal. Totes van coincidir a dotar aquesta representació d’un caràcter benèfic, de manera que els beneficis derivats de la representació es donaran al Banc d’Aliments de Vila-seca.

Josefina Sendra explicava que la idea va ser molt ben acollida tant per les intèrprets com per totes les entitats que, d’una manera o altra, han col·laborat per fer-ho possible, des del mateix Auditori Josep Carreras, en la persona de Josep Maria Pujals, com des de l’Ajuntament de Vila-seca.

‘Les cunyades’ és una obra escrita per Michel Tremplay l’any 1968, i és considerada una peça mestra del teatre femení. Es tracta d’una comèdia dramàtica on es retrata una època en què el paper de la dona estava supeditat al del seu espòs o pare, i l’emancipació femenina era una idea encara per explorar.La companyia Se’ns va l’olla es va fundar l’any 2011, i el 2014 van estrenar aquesta mateixa peça a Vila-seca.

A banda d’aquestes representacions, les actrius del Casal de la Dona de Vila-seca també han participat en l’espectacle de la llegenda ‘El rescat de les cent donzelles’, i col·laboren amb l’Associació de Comerciants i Empresaris de Vila-seca en les fires medievals i altres temàtiques que es fan al llarg de l’any al municipi. També fan sortides a veure teatre fora de Vila-seca.

tracking