Diari Més

La CUP denuncia una multa al regidor Toni Sacristán per penjar un cartell a un senyal de trànsit

El regidor va penjar el cartell el 19 d'abril, i aquest dimecres la Policia Local li ha entregat una sanció de 400 euros

La CUP denuncia una multa al regidor Toni Sacristán per penjar un cartell a un senyal de trànsit

La CUP denuncia una multa al regidor Toni Sacristán per penjar un cartell a un senyal de trànsitCUP Torredembarra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La CUP de Torredembarra denuncial'equip de govern local per la imposició d'una multa al regidor cupaire Toni Sacristán per haver penjat un cartellcontra els pressupostos municipals a un senyal de trànsit. Aquest dimecres la Policia Local s'ha personat al domicili de Sacristánper comunicar-li l'incoació d'un expedient sancionador i entregar-li la sanció d'una falta lleu consistent en el pagament d'una multa de 400 euros.

Els fets van tenir lloc el passat 19 d'abril, quan Sacristán va col·locar un cartell DIN A3 amb cinta adhesiva en un senyal vertical del'Aparcament Mañe i Flaquer contra els pressupostos municipals. La CUP assegura que el cartell «en cap cas impedia la correctavisibilitat i funció del senyal de trànsit, i retirar-lo era extremadament fàcil donat a que la superfície pera col·locar la cinta adhesiva era molt limitada, ja que es tracta d'un pal de ferro». La candidatura també denuncia la «criminalització premeditada contra el regidor» per part del govern municipal.

tracking