Diari Més

Empresa

Ercros preveu guanyar 17 MEUR al primer semestre, el triple més que el 2015

La companyia estima també que els resultats bruts d'explotació assoliran els 33 milions d'euros

Ercros invertirà 23,8 MEUR a Vila-seca però manté els acomiadaments

Ercros invertirà 23,8 MEUR a Vila-seca però manté els acomiadamentsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ercros preveu obtenir un benefici de 17 milions d'euros al primer semestre d'aquest 2016, el triple més que l'any passat, i calcula doblar els seus resultats bruts d'explotació (Ebitda) fins als 33 milions d'euros, segons ha informat la companyia química.

L'empresa ha fet aquesta estimació sobre la base dels resultats tancats del mes d'abril, amb un benefici de 3,81 milions d'euros i un Etbida de 6,40 milions d'euros, i «la visibilitat del mercat»en la resta del segon trimestre. L'empresa ha indicat que aquests resultats de l'abril han confirmat«la solidesa de la millora iniciada en l'exercici del 2015 i els bons resultats del primer trimestre de 2016».

D'altra banda, la companyia ha subratllat que la visibilitat que ofereix l'entorn econòmic dels mercats en els que es desenvolupa, en termes de preus de matèries primeres, tipus de canvi i nivells de facturació, «aferma la certitud de la previsió en el que resta de semestre».

«Aquesta previsió és rellevant per al mercat mentre que confirma que el context econòmic de la companyia és coherent amb la dimensió del pla d'inversions comunicat el passat 10 de maig», assenyala.

Així mateix, la companyia ha apuntat que la posada en funcionament del pla consolidarà laposició que des de fa dues dècades Ercros manté com a primer productor espanyol de clor amb tecnologia de membrana, dotarà les plantes ja existents de major capacitat i les farà més eficients i rendibles.

tracking