Diari Més

Sucessos

Apareix penjat d'un arbre el notari de Cambrils investigat per una estafa d'1,9 MEUR

El seu cotxe estava obert i a sobre del volant hi havia una carta firmada pel notari i dirigida a la seva dona ​El cos ha aparegut a la pedrera de la Pitrassa, a prop de la platja del Torn de l'Hospitalet de l'Infant

Apareix penjat d'un arbre el notari de Cambrils investigat per una estafa d'1,9 MEUR

Apareix penjat d'un arbre el notari de Cambrils investigat per una estafa d'1,9 MEURCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Apareix mort el notari de Cambrils que estava investigat per una presumpta estafa de més d'1,9 milions d'euros a diversos clients. El cos ha estat trobat penjat d'un arbre a la pedrera de la Pitrassa a prop de la Platja del Torn, a l'Hospitalet de l'Infant.

Els Mossos d'Esquadra han rebut un avís a les 9.12 del matí. Algunes fonts policials apunten que un ciutadà que anava a pescar se l’ha trobat, d’altres asseguren que el vigilant del càmping ha estat l’encarregat d’avisar a la policia. Els agents de l'àrea d'investigació criminal del cos s'han desplaçat fins al lloc dels fets, on han trobat el cos sense vida de Rafael Martínez Olivera. Fonts policials expliquen que els primers indicis apunten a un suïcidi, tot i que no es descarta cap altra hipòtesi.

Segons fonts policials, els agents han trobat el cotxe del notari, un Audi Q7, al costat de l'arbre i tot apunta que l'hauria utilitzat per enfilar-se. El vehicle estava obert i a sobre del volant hi havia una carta firmada pel notari i dirigida a la seva dona. Trenta minuts després que els agents trobessin el cos sense vida del notari, la seva dona ha aparegut al lloc dels fets. Segons expliquen fonts policials, la dona ha trobat el cotxe a través del localitzador del GPS. L’home s’hauria suïcidat pels vols de les 7 del matí.

Martínez va ser detingut pels Mossos d'Esquadra el passat 18 d'abril, per un presumpte delicte d'estafa d'1,9 milions d'euros als seus clients. Segons fonts pròximes al cas, el notari acumulava denúncies, la majoria de clients estrangers, per presumptes irregularitats en les provisions de fons en les operacions de compra i venda d'apartaments i xalets. Per altrta banda, fonts pròximes al cas expliquen que Rafael Martínez tindria un deute de gairebé 10 milions d’euros

El Col·legi de Notaris ha explicat que la mort de Martínez no canviarà ni perjudicarà la situació dels afectats. «Tot i la seva mort, els afectats es troben igual ara que quan Martinez estava viu», afirmen fonts col·legials.

Seguirem ampliant.

El Col·legi de Notaris demana la suspensió de funcions del notari de Cambrils

El Col·legi de Notaris demana la suspensió de funcions del notari de CambrilsDiari Més

tracking