Diari Més

Alcover convoca un concurs per escollir el disseny del pont d'entrada al municipi

El certamen restarà obert fins el 2 de setembre

Alcover convoca un concurs per escollir el disseny del pont d'entrada al municipi

Alcover convoca un concurs per escollir el disseny del pont d'entrada al municipiAjuntament d'Alcover

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament d’Alcover convocaun concurs obert a particulars, professionals i gabinets de disseny i comunicació visual, per a seleccionarel millor disseny per decorarel pont de l'entradaal municipiper la carretera de Valls.

El disseny, que posteriorment s’haurà de desenvolupar, ha d'anar orientat a millorar l’entrada del poble amb una projecció turística i cultural d’Alcover. Aquest es centralitzarà en la paret principal i la paret secundària o menys visible que no disposarà de cap element distintiu, i es pintarà segons les tonalitats originades del disseny. També s’inclourà en la proposta les dues parts superiors del pont.

El jurat escollirà un màxim de tres finalistes i el guanyador del concurs. Els finalistes rebran un premi de 200 euros cadascun, i el disseny guanyador obtindrà 1.000 euros, que inclouen els treballs posteriors de desenvolupament del projecte fins a fer-lo aplicable.El termini màxim de presentació del treballés el 2 de setembre del 2016, i la participació implica l'acceptació d’unes bases que es poden trobar a: www.alcover.cat.

tracking