Diari Més

La 6a mostra de grups musicals del Baix Penedès fa una crida per apostar pel talent de la comarca

Enguany, el municipi amfitrió ha estat la Bisbal del Penedès

La sisena mostra de grups de música del Baix Penedès torna a posar de relleu la necessitat d'apostar pel talent de la comarca

La sisena mostra de grups de música del Baix Penedès torna a posar de relleu la necessitat d'apostar pel talent de la comarcaL.M.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Associació de Músics del Baix Camp ha celebrat una mostra dels grups de música de la comarca. Ja fa sis anys que es porta a terme aquesta activitat, que enguany s’ha celebrat a la Bisbal del Penedès, després de passar per Calafell, Llorenç del Penedès o l’Arboç.

L’edició d’enguany va dedicada a les jornades professionals i a taules rodones. A més, s’han celebrat cercaviles i un macroconcert per donar a conèixer els diferents grups i estils de la mostra. La intenció és tornar a posar en relleu la necessitat d’apostar pel talent dels de casa.

Jordi Agràs, director dels Serveis Territorials de Cultura a Tarragona, va destacar la gran tasca que ha portat a terme l’AMBP. «Sense ells les iniciatives no haurien tirat endavant», assegura. Va afegir que «és necessari trencar amb el fet de contractar sempre artistes de fora, de nom impronunciable. Al Baix Penedès hi ha molt de talent».

Jordi López, president de l’AMBP, va presentar la guia 2016, que acull més de quaranta grups de tots els estils. Com a novetat, va destacar la primera coproducció musical de l’entitat.

Per la seva banda, l’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, va assegurar que «he utilitzat aquesta guia per contractar músics del Baix Penedès, tant per la Diada, com per la festa major d’enguany.

Tot i que aquesta mostra va dirigida als programadors i ajuntaments de la comarca, només van fer acte de presència els alcaldes i regidors dels municipis de Cunit, Llorenç del Penedès, Montmell i de la Bisbal del Penedès.

tracking