Diari Més

La Plana escull la reina de les festes de Sant Joan d'aquest 2016

L'acte va comptar amb diverses actuacions flamenques i la participació de la quitxalla del barri

La Plana escull la reina de les festes de Sant Joan d'aquest 2016

La Plana escull la reina de les festes de Sant Joan d'aquest 2016Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El barri de la Plana de Vila-seca ja té reina i dames d'honor per a les restes de Sant Joan. Aquest dissabte s'ha fet la tradicional elecció entre les nenes que han volgut participar-hi i que han pogut mostrar la seva simpatia dalt de l'escenari.

Enguany, la Nayeli ha estat l'escollida finalment com a reina de les festes i en el seu 'regnat' estarà acompanyada de la Talia, com a 1a dama d'honor i de la Camelia, com a 2a.

La festa engegava poc abans de les 8 de la tarda a la plaça de Sant Joan de la Plana. Una per una, les nenes participants van desfilar per l'escenari sota l'atenta mirada dels veïns, però també del jurat que havia de valorar la simpatia i l'estil que mostraven en aquesta passarel·la festiva.

El jurat estava integrat per tres membres del grup Azabache, que tot just van actuar després de la desfilada de les nenes. El grup va oferir una més que completa mostra de balls flamencs i algun més fora de l'ortodòxia flamenca que van fer les delícies del públic que repartit per la plaça.

Després de l'actuació d'Azabache va ser el moment de l'actuació dels nens i nenes que de la mà de la Sònia, que dóna classes a l'escola de la Plana i al centre Cívic van realitzar una exhibició dalt l'escenari. Després va ser el moment de repetir el que ja s'ha convertit en habitual a barri en aquest acte. Tots els nens i nenes que ho volen poden sortir a l'escenari a mostrar com també tenen dots i habilitats per a desfilar. Nens i nenes de totes les edats van anar passant en un acte que, també com és habitual, va obrir de manera ben professional, l'Angelines.

En acabar aquesta tanda infantil, va arribar l'hora de l'actuació de l'escola del grup folklòric 'Virgen del Rocío' de Vila-seca, una formació amb una llarga trajectòria.

I finalment ja es va desvetllar el resultat de l'elecció de la reina i les dames d'honor de les festes de Sant Joan 2016 a la Plana.

tracking