Diari Més

Una setantena de locals de Salou dóna el tret de sortida a Gastrotour

La ruta de tapes es du a terme fins el 5 de juny

Una setantena de locals de Salou dóna el tret de sortida a Gastrotour

Una setantena de locals de Salou dóna el tret de sortida a GastrotourDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La setantena d’establiments que enguany participen al Gastrotour Salou ja tenen tot a punt per què es doni el tret de sortida a la cinquena edició d’aquesta ruta de tapes pel municipi que s’allargarà fins el 5 de juny. Dijouses van lliurar els flayers i les urnes als restauradors participants en aquesta cinquena edició, per tal de que els participants puguin votar la seva degustació preferida i entrar en el sorteig de nombrosos premis.

Degustacions dolces, salades, per a petits i grans, i sobretot molta varietat de plats que se serviran amb un «quinto» de Cervesa San Miquel es trobaran a diferents establiments de restauració del municipi per tan sols 2,50 euros. Els amants de la bona cuina poden ja consultar a la web www.gastrotoursalou com el llistat amb els plats i els horaris, a més de les rutes disponibles per no perdre’s ni un detall d’aquesta nova campanya que organitza la regidoria de Promoció Económica de l’Ajuntament de Salou amb el suport de l’Associació de Comerciants i Empresaris del municipi i el patrocini de Cervesa San Miguel. Totes les persones que vulguin gaudir d’aquesta ruta gastronòmica, poden recollir el Llibret Gastrotour Salou 2015 als establiments participants o a les oficines del patronat de turisme de Salou. En el llibret es mostra l’ubicació, la fotografia i la descripció de la degustació que ofereixen, així com l’horari en què se serviran aquestes degustacions.

Els establiments que formen part de Gastrotour Salou estan senyalitzats amb cartells a les portes del seu local. Els restauradors de la ruta gastronòmica Gastrotour ofereixen a tots els visitants majors d’edat un sorteig amb diferents premis: àpats i lots de productes. El sorteig es realitzarà durant el mes de juny, davant jurat, a l’Ajuntament de Salou.

tracking