Diari Més

Col·legis professionals

Fernando Vizcarro guanya les eleccions del Col·legi Oficial de Metges

Renova el càrrec després d’imposar-se per 657 vots contra els 612 que va obtenir Boada

Fernando Vizcarro guanya les eleccions del Col·legi Oficial de Metges

Fernando Vizcarro guanya les eleccions del Col·legi Oficial de MetgesCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els metges del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre van escollir ahir novament a Fernando Vizcarro com a president del Col·legi de Metges de Tarragona. Fernando Vizcarro manté la presidència per tercera elecció consecutiva, gràcies a uns comicisque, per primera vegada en els darrers anys, tenia dues llistes de candidats. Vizcarro va guanyar d’aquesta manera al seu rival, Sergi Boada, amb 657 vots respecte als 612. En total, van votar 1.269 metges del territori, que van decidir apostar per la continuitat de la llista de Vizcarro. El president renova el càrrec, que sotenta des de 2008 i declarava sentir-se satisfet i agraït, «en una jornada en la qual l’alta participació ha estat la protagonista».

El doctor Fernando Vizcarro optava novament a la presidència del Col·legi de Metges de Tarragona amb una candidatura amb un gran nombre de propostes en diferents àmbits, que continuen i consoliden els projectes que ja estan iniciats, sobretot en temes de formació, una de les seves prioritats.

L’alta participació dels metges de les comarques de Tarragona durant la jornada i el recompte de vots per correu van demorar ahir els resultats, que no es van donar a conèixer fins poc abans de les onze de la nit.

tracking