Diari Més

Empresa

Andrea Firenze, nou Director General de Covestro a Espanya

El nou responsable compaginarà la seva nova posició amb la de Site Manager de la fàbrica de Tarragona

Andrea Firenze compta amb més de 25 anys en la indústria química.

Andrea Firenze, nou Director General de Covestro a EspanyaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andrea Firenze serà el nou Director General de Covestro España, substutint a Jesús Loma-Ossorio, que continuarà vinculat a l’empresa com assessor del Consell d’Administració. El nou responsable de Covestro compaginarà aquesta posició amb les seves funcions actuals de Site Manager de la fàbrica de Tarragona, càrrec que ocupa des de l’any 2015.

Firenze compta amb més de 25 anys d’experiència en la indústria química, on ha assumit diferents responsabilitats en les àrees de direcció de planta i gestió de producte. Va iniciar la seva carrera professional a la Bayer, l’any 1988, com a enginyer de producció a la fàbrica de Belford Roxo (Brasil), on va tornar després de passar una època de tres anys a la fàbrica de Dormagen (Alemanya) per assumir la direcció d’una planta. Quan va tornar a Brasil, es va traslladar a Pittsburgh (Estats Units) on va treballar com a coordinador de producció de poliuretans. Respecte a la seva formació acadèmica, Andrea compta amb una Llicenciatura en Enginyeria Química i un MBA per la Universitat Federal de Río de Janeiro.

A Espanya, la companyia compta amb dos centres de producció ubicats a Barcelona i Tarragona. El màxim responsable de les activitats del grup succeeix a Jesús Loma-Ossorio, que continuarà vinculat a l’empresa com a assessor extern del Consell d’Administració.

tracking