Diari Més

Nous ajuts per a persones en risc d'exclusió social en l'abastament d'aigua potable

El consistori i COMAIGUA han signat el conveni, que estarà vigent fins el proper 31 de desembre de 2016

Es renoven els ajuts per a persones en risc d'exclusió social en l'abastament d'aigua potable de Cambrils

Es renoven els ajuts per a persones en risc d'exclusió social en l'abastament d'aigua potable de CambrilsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Cambrils i l'empresaCOMAIGUA S.L.han prorrogat el conveni de col·laboració entre totes dues parts que possibilital’accés de les persones en risc d’exclusió social, usuàries del servei municipal d’abastament d’aigua potable i clavegueram, als ajuts del Fons de Solidaritat posat en marxa per COMAIGUA.

Els ajuts atorgats el passat 2015 són, en primer lloc,267 subvencions perl'exempciódel 100% dela taxa declaveguerami d'escombraries depersonesmajors 65 anys i beneficiàries delPIRMI,propietàries d’un habitatge o titulars del contracte d’arrendament i que reuneixin els requisits econòmics fixats en les bases. En segon lloc, 22 exempcions del primer i segon tram de consum d'aiguaper a famílies nombroses i monoparentals. I per últim, 120 ajutsd'urgència social en general, que pretenen atendre situacions de necessitatvinculades al subministrament de l'aigua.

La pròrroga d’aquest conveni tindrà vigència per un any. A través d’aquesta pròrroga, l'empresa crearà un Fons de Solidaritat amb un import màxim de 20.000 euros anuals, destinats a la concessió dels ajuts.

tracking