Diari Més

Tarraco Viva

​Recreacions i titelles ompliran Vila-rodona per Tarraco Viva

El municipi acull quatre actes del programa, que estan concentrats a la primera setmana del festival

​Recreacions i titelles ompliran Vila-rodona per Tarraco Viva

​Recreacions i titelles ompliran Vila-rodona per Tarraco VivaÀngela Llop - Flickr

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vila-rodona és un dels escenaris fora de Tarragona on es poden gaudir dels actes de Tarraco Viva. En total, s'hi podran veure quatre propostes que estaran concentrades en la primera setmana del festival.

Aquest dimarts 17, a les 19:30, Magí Seritjol, director de Tarraco Viva, oferirà la conferència 'Carrers, cases i botigues. Urbanisme i vida quotidiana en una ciutat romana'. Es farà al casal i l'accés és lliure i gratuït.

Enguany el festival mostra els lligams entre Roma i Egipte i un dels fets que millor ho il·lustra és la relació entre Marc Antoni i Cleòpatra. Els alumnes dels centres escolars de Vila-rodona la podran conèixer el divendres 20 amb una representació de titelles, que es farà al Columbari romà.

El dissabte 21, el municipi acollirà recreacions de dos fets ben diferents. La primera, a les 20:30, porta el títol 'De Música. La música a l'antiga Roma' i s'hi podrà veure un concert com els que es feien a l'època romana. El grup Ludi Scaenici ha reconstruït instruments partint de la base dels models existents en museus per poder oferir aquest viatge musical en el temps.

A les 21:15h, el Columbari romà acollirà la recreació ‘Funus. Un enterrament romà’, que mostrarà tota la cerimònia i els ritus que es feien en aquest acte social.

tracking