Diari Més

La P. de Montornés

El veí que recull signatures contra Aqualia és expulsat de l'Ajuntament

Josep López aplega les queixes per l’augment del preu de l’aigua cada dimarts

El veí que recull signatures contra Aqualia és expulsat de l'Ajuntament

El veí que recull signatures contra Aqualia és expulsat de l'AjuntamentCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Josep López, el veí de la Pobla de Montornès que cada dimarts recull signatures i les queixes dels seus convilatans contra l’augment «abusiu» en el preu de l’aigua davant les oficines d’Aqualia –l’adjudicatària del servei–, ahir va ser expulsat de l’Ajuntament.«Estava recollint signatures, com cada dimarts, fins que ha vingut el conserge i m’ha demanat, amablement, que sortís, que no podia realitzar aquesta activitat dins de la casa consistorial», relatava ahir López, dolgut.

Josep López, ja jubilat, dedica cada dimarts dues hores –de deu a dotze del migdia– a informar els veïns que entren a les oficines d’Aqualia, que estan ubicades en un local dins de l’Ajuntament de la Pobla de Montornès. També els dimarts, organitza assemblees a una sala del Castell de Montornès, per informar de l’increment del preu de l’aigua al municipi, des del passat mes de febrer, quan un grup de veïns ho van denunciar públicament.

López assegurava ahir haver estat expulsat «amablement» de l’edifici públic municipal i podrà continuar recollint signatures a les portes de la casa consistorial. Sospita, però, que la seva presència davant de les portes d’Aqualia és molesta després que la passada setmana aparegués a la televisió pública catalana, TV3, recollint signatures.

«Només vull fer quelcom de profit pels veïns i per mi també, que sóc un dels afectats per la pujada de la tarifa del servei», afirmava López ahir. Josep López forma part del grup de veïns que, des del passat mes de febrer, estan denunciant un important encariment del servei, en més del 110% segons asseguren.Actualment, els veïns ja han recollit més de 300 signatures contra aquest augment.Malgrat això, el govern de la Pobla de Montornès ja va advertir que no es produiria una rebaixa en el servei, donat que, durant dos anys, aquest ha estat congelat.

tracking