Diari Més

Festival Minipop

El Minipop aterra a Torredembarra per primera vegada

La festa de presentació a la plaça Antoni Roig combinarà la música amb dos tallers creatius, una zona de jocs i un vermut musical

El Minipop aterra a Torredembarra per primera vegada

El Minipop aterra a Torredembarra per primera vegadaMartina Califòrnia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Minipop segueix de gira promocional. El proper 'bolo'serà el diumenge 22 de maig a Torredembarra, on el festival es presentarà per primera vegada amb un vermut musical. La festa tindrà lloc a la plaça Antoni Roig i Copons, a Baix a Mar, de 12 a 15 hores, i combinarà música amb dos tallers creatius i una zona de jocs. A més, l'activitat estarà maridada amb Vermut Miró.

La música anirà a càrrec delsdjs residents del festival, Superpandas Dj, que oferiran una Sessió Indie Briet Pop. Mentrestant, la dissenyadora Eva Jolis dinamitzarà el taller de collage Yellow Submarine i el Pescador de Núvolsfarà jugara tothomamb la màgia dels globus.

La presentació a la Torre serà un avançament del que passarà del 3 al 5 de juny al passeig de les Palmeres de Tarragona. Allí mateixespodràcomprar l’abonament pels tres dies de festival. The New Raemon, El Petit de Cal Eril, Judit Nedderman i molt més per només 8 euros.

tracking