Diari Més

Presó provisional pel detingut per la mort per sobredosi de la veïna del Vendrell trobada a Canyelles

La víctima va ingerir moltes substàncies tòxiques i la jutgessa creu que l'home, que incomplia una ordre d'allunyament de la seva exparella, hi estaria implicat

Els fets han tingut lloc al carrer Major de Canyelles (Garraf), on feia poc que vivia la víctima.

Detingut per matar a la seva exparella, veïna del VendrellCanal Blau

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Jutjat d'Instrucció número 2 de Vilanova i la Geltrú ha decretat aquest dilluns presó provisional sense fiança per l'home detingut dijous per la mort d'una dona a Canyelles. L'home havia de declarar com a molt tard ahir a la tarda, però la jutgessa va prorrogar la detenció per acabar de practicar algunes diligències que considerava urgents. Després de la compareixença del detingut va decretar-ne l'ingrés a presó. La causa segueix oberta per homicidi, després que l'autòpsia descartés que la mort fos per lesions presentades i que l'informe forense conclogués que la causa era la ingesta de substàncies tòxiques. Tot apunta que la ingesta no va ser voluntària o almenys l'home no hauria fet res per evitar la sobredosi.

Els Mossos d'Esquadra van detenir dijous a la tarda un home relacionat amb la mort d'una dona a Canyelles. Els Mossos van rebre pels volts de les tres de la tarda un avís que a l'interior d'un pis de la localitat hi havia el cos d'una dona morta que presentava signes de violència. La víctima tenia 37 anys i era de nacionalitat colombiana

.Posteriorment, els agents van poder detenir un home de 38 anys, veí de Vilanova i la Geltrú i de nacionalitat espanyola, presumptament relacionat amb els fets. El detingut era exparella de la víctima i tenia una ordre d’allunyament que tots dos incomplien. Va ser ell mateix qui va avisar l’ambulància alertant que la dona es trobava malament. Quan els serveis d’emergència van arribat al lloc dels fets, la dona ja era morta. L’home va intentar justificar-se, però, davant les contradiccions del seu relat, va ser detingut.

La víctima no era veïna del poble però hi ocupava una casa al centre del poble. Estava en mans dels serveis socials i vivia a cavall del Vendrell, Vilanova i Canyelles. Feia poc temps que era al municipi amb la seva exparella, qui tenia una ordre d'allunyament que els dos incomplien. Segons l'alcaldessa, Rosa Huguet, la parella«sortia molt poc»però les últimes tres setmanes, aproximadament, sí que «se'ls havia vist junts». Amb tot, va recordar que existia una ordre d'allunyament«que ella mateixa incomplia de forma reiterada».

tracking