Diari Més

Almoster

L'oli com a protagonista del primer Mercat de l'Or Vell

Serà un cap de setmana ple d’activitats familiars amb més de 40 artesans de tot Catalunya

L'oli com a protagonista del primer Mercat de l'Or Vell

L'oli com a protagonista del primer Mercat de l'Or VellJoan Figueras

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una fira amb més de 40 artesans de tot Catalunya, passejades en ruc per als més petits, un esmorzar popular, sopars amb i un extens calendari d’activitats familiars formen part del primer Mercat de l’Or Vell que acull, des d’aquest dissabte i fins el proper dilluns, el municipi d’Almoster.

Amb l’objectiu de difondre el municipi a nivell turístic, social i cultural, centrant-se especialment en l’elaboració de l’oli d’Almoster, ha nascut aquest esdeveniment que proposa passar un cap de setmana agradable tot passejant pels carrers del nucli que estaran plens de paradetes d’artesans que oferiran als visitants tot tipus de productes per la llar, de decoració, bijuteria o d’alimentació com ara embotits, formatges o cervesa artesanal. La majoria de les entitats d’Almoster també s’han sumat a la festa i tindran la seva pròpia parada. Un altre atractiu del cap de setmana és la presència d’una granja d’animals i les passejades amb ruc pels carrers del poble que podran fer els més petits acompanyats pels seus pares. La fira d’artesans i la granja hi seran els tres dies d’esdeveniment i cada jornada es complementarà amb altres activitats ben diverses.

El dissabte al migdia s’ha convocat un concurs d’estirar la corda i a la tarda hi haurà un taller de bombolles de sabó per als més petits o la cercavila dels gegants del poble al vespre. La jornada es tancarà amb un sopar popular i ball de l’Ateneu d’Almoster. El matí del diumenge s’encetarà amb un esmorzar popular que organitza la Cooperativa Agrícola i que permetrà tastar l’oli del poble amb pa torrat i carn a la brasa. Al migdia es farà un concert vermut amb l’actuació musical de The Soulman Quartet i a la tarda hi haurà més activitats com un espectacle de la companyia L’Invisible Titelles o l’actuació de Sons de la Cossetània. La Cercavila dels nans pels carrers del poble i un segon sopar amb ball de l’Ateneu tancaran la jornada.

El dilluns cal destacar un altre espectacle de titelles, de la mateixa companyia, i la tarda de poesia i música que han organitzat el col·lectiu Terrabastall Poètic de Reus al teatre municipal d’Almoster. L’actuació dels Diables i el Sokarrat posarà el punt i final a aquest esdeveniment que l’ajuntament vol consolidar en futures edicions. Per aparcar s’han habilitat dues zones a prop del cementiri i al costat del camp de futbol.

L'oli com a protagonista del primer Mercat de l'Or Vell

L'oli com a protagonista del primer Mercat de l'Or VellJoan Figueras

tracking