Diari Més

Cambrils es converteix en l'epicentre de la nàutica

La novena edició de la Fira Marítima de la Costa Daurada acull una cinquantena d'estands fins el proper dilluns

Cambrils es converteix en l'epicentre de la nàutica

Cambrils es converteix en l'epicentre de la nàuticaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La novena edició de la Fira Marítima de la Costa Daurada, que es celebra a Cambrils fins el proper dilluns 16 de maig, ja està en marxa. Una nova edició del certamen que arriba carregada d’activitats per a tots els públics, per als més especialitzats i també per aquells que encara no estan introduïts en la nàutica.

Més de 50 estands formen part de la Fira Marítima de la Costa Daurada, que durant quatre dies, acollirà més d’una trentena d’activitats des de les 10 del matí a les 9 de la nit. Fins a 20 empreses nàutiques participen aquest any a la Fira. Oferiran des d’embarcacions fins a motos d’aigua, passant per tapissats, fundes, pintures, accessoris nàutics, productes de pesca, empreses de neteja i reparacions o carpinteria naval, entre d’altres.

A l’àrea d’activitats nàutiques hi haurà les 9 empreses que ofereixen esports i activitats.A l’àrea comercial hi haurà8 comerços de productes relacionatsamb el món nàutic, com roba, sabates, complements o decoració.Finalment, hi haurà servei de bar i gastronomia.D’altra banda es podran fer activitats nàutiques, de xàrter, de submarinisme, de nàutica tradicional, de pesca, amb motos d’aigua, sortides amb catamarà, rem i activitats infantils. Com a novetat d’enguany, destaquen les activitats extremes: wake board, skim board park i katapulta.

Cambrils es converteix en l'epicentre de la nàutica

Cambrils es converteix en l'epicentre de la nàuticaAjuntament de Cambrils

tracking