Diari Més

Nulles

El cava Adernats Brut guanya l'or i el premi revelació en un concurs mundial

El cava brut del Celler de Nulles s'ha imposat entre 8.750 mostres de 52 països en el concurs mundial de Brussel·les

El cava Adernats Brut guanya l'or i el premi revelació en un concurs mundial

El cava Adernats Brut guanya l'or i el premi revelació en un concurs mundialDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cava Adernats Brut, elaborat per la cooperativa de Nulles (Alt Camp), ha guanyat la Gran Medalla d'Or i el premi Revelació del jurat en el concurs mundial de Brussel·les (Bèlgica), informa la Federació de cooperatives agràries.

L'Adernats Reserva Brut s'ha imposat entre 8.750 mostres de 52 països i, també, l'Adernats Blanc ha obtingut la medalla de plata per tercera vegada.

Aquest concurs se celebra des de fa 22 anys, és al que més vins espanyols concorren i un dels més prestigiosos, ja que són 320 experts mundials els que seleccionen els reconeixements internacionals.El jurat ha tastat a cegues els 9.000 vins presentats a concurs, procedents de 52 països productors i només ha atorgat una Gran Medalla d'Or a un cava, el produït a Nulles.L'Adernats Reserva Brut també ha obtingut un dels sis premis Revelació del jurat i és l'únic cava amb aquesta distinció a Espanya.

El desembre passat, la revista '50 Great Cavas', editada per Wine Pleasures, va catalogar l'exclusiu cava Gran Reserva Adernats XC com "el millor cava del món", amb 98 punts sobre 100 en la seva classificació mundial.Aquesta publicació inclou també el cava premiat a Brussel·les i el Gran Reserva Brut Nature entre la seva selecció dels cinquanta millors caves del planeta.

L'equip enològic, liderat per Laurent Corrio i Jordi Casabona, celebren especialment aquests guardons perquè, han dit, «sovint necessitem un reconeixement extern per valorar el que tenim a casa».

tracking