Diari Més

La novena Fira Marítima de Cambrils comptarà amb 52 expositors del 13 al 16 de maig

Vindran empreses de Palma de Mallorca i de França, entre d’altres

La novena Fira Marítima de Cambrils comptarà amb 52 expositors del 13 al 16 de maig

La novena Fira Marítima de Cambrils comptarà amb 52 expositors del 13 al 16 de maigDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La novena edició de la Fira Marítima Costa Daurada inundarà la costa de Cambrils entre els dies 15 i 16 de maig. Es tracta d’un esdeveniment molt consolidat en el calendari d’oci marítim, i enguany també ha vist incrementat el nombre d’expositors que s’hi podran diferenciar. Un total de 52, arribats de diversos punts del país, faran acte de presència en una cita que va néixer amb l’objectiu de fomentar el sector nàutic i que, després de tants anys, sembla haver-ho aconseguit.

Entre d’altres, empreses arribades de Palma de Mallorca o de França faran acte de presència a una fira que no només està destinada als professionals del sector o als experts en la matèria, sinó que també busca atraure nou públic que es vulgui iniciar en esports marítims.

Joaquín Oliva, president del Club Nàutic Cambrils, explicava durant la presentació de l’esdeveniment que «hem apostat per un model de fira que acosti la mar a tothom, experts i no experts». En aquest sentit, s’hi oferiran més d’una trentena d’activitats, les quals estaran enfocades a provocar que a algú li entri el cuquet i s’aficioni a qualsevol dels esports relacionats amb el mar que s’ofereixin a la Fira i que, alhora, es poden practicar al club cambrilenc.

El mateix Oliva afegia que «aquesta fira ajuda a visualitzar la bona relació que hi ha amb el nostre entorn». Per la seva banda, l’alcaldessa, Camí Mendoza, explicava que «Cambrils s’ha d’obrir al mar, un mar que ens brinda moltes possibilitats de negoci», a què la regidora de Turisme, Ana López, afegia que «l’objectiu de la cita és fomentar el sector nàutic, que ja està consolidat, però que té moltes possibilitats».

Les activitats que oferirà la Fira seran, en la seva major part, gratuïtes, i aniran des de batejos de creuer, regates, submarinisme, excursions amb motos d’aigua (costen 25 euros per vehicle). També hi haurà un tast gastronòmic i un parc infantil, destinat als més petits, els quals es podran iniciar en l’activitat marítima des de ben joves.

tracking