Diari Més

La Pobla de Montornès

Un grup de veïns recull signatures contra l'augment del preu de l'aigua

Es fa cada dimarts, de deu a dotze del migdia davant les oficines d'Aqualia

Denuncien l'augment del 110% del preu de l'aigua a la Pobla de Montornès

Denuncien l'augment del 110% del preu de l'aigua a la Pobla de MontornèsACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup de veïns que han començat a mobilitzar-se pel que consideren un abusiu encariment del preu del servei de subministrament d’aigua a la Pobla de Montornès recullen signatures cada dimarts a les portes de les oficines de l’empresa adjudicatària, Aqualia, que es troben a la casa consistorial.

El veí de la Pobla de Montornès Josep López Lázaro s’hi desplaça setmanalment a les portes de l’empresa que gestiona el servei de subministrament d’aigua i el clavegueram al municipi per tal de recollir les signatures dels veïns que es mostren en contra del preu que ha experimentat la tarifa de l’aigua des de principis d’any.

Tal com va avançar Diari Més en l’edició d’ahir, els veïns han denunciat l’increment en un 110% del cost del servei en el rebut del mes de febrer. López Lázaro recull també les reclamacions dels veïns que s’hi acosten a les oficines d’Aqualia i ensenya a omplir el formulari per fer-ho a qui ho demana. El col·lectiu veïnal que s’ha posat en peu de guerra per l’augment de les tarifes de l’aigua ha aconseguit recollir ja prop de 300 signatures i una quarantena de reclamacions contra l’adjudicatària.

tracking