Diari Més

Un any i 5 mesos de presó per apunyalar un home en una baralla

El fets van ocórrer en un bar de la Torre el 2007

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Jutjat d’Instrucció número 3 del Vendrell ha condemnat a un any i cinc mesos de presó a un home de 51 anys i de nacionalitat espanyola per temptativa d’homicidi, després que aquest apunyalés amb un vidre a un altre durant una baralla en un bar de Torredembarra.

Els fets van passar el 2 desembre de 2007, quan els dos individus involucrats es trobaven al bar As de Oros d’aquesta localitat i van començar a discutir-se. Durant de la baralla, l’home que va resultar ferit i que respon a les inicials I. A. V., va donar-li un cop de puny al condemnat. Aquest últim va agafar un vidre i li va clavar al coll i a l’esquena del primer, «amb voluntat d’acabar amb la seva vida», segons constata la sentència emesa pel tribunal vendrellenc. Les ferides efectuades a l’esquena haurien pogut afectar alguns òrgans vitals, com els pulmons o la pleura. De la mateixa manera, l’apunyalament al coll també hauria pogut afectar òrgans vitals.

D’altra banda, els I. A. V. ha estat condemnat a un delicte de lesions, per les agressions fetes al condemnat durant la discussió, i haurà de pagar una multa i una indemnització.

tracking