Diari Més

Salou acull una jornada dedicada a fomentar l'emprenedoria

L'organitza la URV amb al col·laboració de l'Ajuntament salouenc i entre d'altres hi participen com a ponents Pau Garcia-Mila (eyeOS) i Gemma Cernuda (Ellas Deciden)

Salou acull una jornada dedicada a fomentar l'emprenedoria

Salou acull una jornada dedicada a fomentar l'emprenedoria

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dimecres, 11 de maig, se celebra al Teatre Auditori de Salou la 3ª edició del Dia de l’Emprenedoria del Sud de Catalunya,una jornada pensada per al col·lectiu empresarial i emprenedor, queté com a finalitat principal abordar aspectes rellevants i d'interès per a les persones emprenedores, empresàries i properes al món de l'empresa. Aquesta jornadavol ser un punt de trobada i una festa de l’emprenedoria de les comarques tarragonines.

L’organització d’aquesta tercera edició correspon a l’Ajuntament de Salou i a la Universitat Rovira i Virgili, que ha preparat un programa de gran valor per a tots els emprenedors i empresaris.

La jornada s'iniciaràa les 9 del matí amb la benvinguda institucional. Tot seguit es farà la primera conferència,. en aquest cas a càrrec de Pau Garcia-Milà, fundadord'eyOs i IdeaFoster. A les 11.30 h començaran les Sessions Paral·leles, a càrrec de JordiOrdónez—'Noves eines i tendències en màrqueting digital el 2016'; Marcel Abbad —'emprenedoria social'— i Miguel Ángel Rodríguez, —'Youtube i la publicitatcreativa'—.

Posteriorment, a les 13 h, Alfonso Prim, COO i fundador d'Innokabi parlarà sobre 'Lean Starup: Emprendimientoágil'. De les 14 a les 15 h esfarà un cóctel networking. Tot seguit es farà una tertúliadedicada a 'Oportunitats al territori', que comptarà amb la presència de Choni Fernández (PortAventura World), Joan Antón (grup empreses Blasi), Sara Pérez (Mas Martinet Viticultors) i Francesc Roca (Jocs Mediterranis 2017).

La darrera ponència anirà a càrrec de Gemma Cernuda, fundadora d'Ellas Deciden i especialista en 'branding' que parlarà sobre 'El Decálogo+1 de la comunicación en femenino'.

La jornada la tancarà la cloenda institucional i el lliurament del 1r PremiNew Project 2016.

Per a més informació i inscripcions pot accedir-se a: http://events.urv.cat/go/diaemprenedoria2016

Els ponents

Pau Garcia-Milà

Pau Garcia-Milà (Olesa de Montserrat, 1987) és un empresari català, conegut sobretot per ser un dels creadors i fundadors d'EyeOS el 2006, i a més és un dels fundadors de la xarxa social Bananity.

Comunicador en emprenedoria social i noves tecnologies, és autor dels llibres “Tot està per fer” (2010), “Optimismament” (2012) i “Tens una idea (però encara no ho saps)” (2013).

Ha obtingut múltiples reconeixements, com el premi a l'Innovador de l'any 2011 pel MIT.

L'any 2010 va participar com a ponent a la primera edició del Fòrum Impulsa i va ser guanyador del Premi FPdGi Empresa 2010 (Premis FPdGi).

Al març de 2014 va crear una nova empresa especialitzada en ajudar a portar a terme nous projectes, la qual porta el nom de Ideafoster.

Gemma Cernuda

Gemma Cernuda i Canelles és llicenciada en Publicitat, amb un Màster en Gestió de la Comunicació per la UB, i diplomada per l'Escola de Negocis de Columbia, (Nova York).

Està vinculada a patronals i fundacions, és consellera d'empreses, columnista sobre branding i contertuliana en diversos programes.

És també la primera dona membre de diverses associacions empresarials espanyoles Com la patronal Cecot, la Cambra de Comerç de Terrassa. Ja Estat vicepresidenta de l'Associació Empresarial de Publicitat (2008-2010).

Sòcia-fundadora de peix&co, www.peixandco.com, la primera agència de comunicació en femení d'Espanya, 2001. Des de la seva agència-boutique "feminitzen" les marques per fer-les més rendibles i més adequades als gustos, inquietuds, expectatives i valors femenins. amb aquesta forma de comunicar s'ha posicionat com la pionera en aquesta matèria.

És autora del Bloc Elles Decideixen; www.ellasdeciden.com; el 1er Bloc de branding femení en castellà.

tracking