Diari Més

Cultura

La Festa del Cine espera més de 12.000 persones fins dimecres

‘Capitán América: Civil War’ i ‘El Libro de la Selva’ són les grans dues apostes de les sales de Tarragona

Imatge del cinema que hi ha a les Gavarres de Tarragona.

La Festa del Cine espera més de 12.000 persones fins dimecresCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els cinemes de Tarragona, un any més, participen de la Festa del Cine, una iniciativa que ofereix totes les pel·lícules a 2,9 euros. A Tarragona, els cinemes Yelmo i OCine, de Parc Central i Les Gavarres respectivament multipliquen el nombre de públic, que vol aprofitar una de les millors promocions que ofereix el món cinematogràfic.

L’any passat, fins a deu mil persones van passar per les sales de les Gavarres i, segons el gerent de OCine Les Gavarres, Josep Eduard Principe, «enguany esperem incrementar entre un 20% i 30% les xifres d’assistència».

A més, aquesta vegada les cartelleres compten amb dues pel·lícules amb molta repercusió comercial: Capitán América: Civil War i El Libro de la Selva, que, a més, compten amb un perfil de públic molt divers.

La Festa del Cine va donar el tret de sortidaaquest dillunsi, a les cinc de la tarda, ja portava més de mil entrades venudes, tot i que, segons Príncipe, no esperaven que es comencessin a formar cues a les cabines de venda d’entrades fins les vuit del vespre.

Hi ha un factor que, a més, demostra que ja es tracta d’una data molt esperada pel públic tarragoní, i és que la venda per internet ha augmentat significativament respecte les edicions anteriors. «La gent ha comprat molt per internet, sobre el 40% de les entrades. Això siginifca que ja ho coneixen, que la promoció ja està consolidada», explicava el gerent.

Un factor que des d’OCine consideren positiu és que no hi ha hagut menys afluència de públic durant el cap de setmana. Això implica que la gent no deixa de veure pel·lícules els dies abans per tal d’aprofitar la promoció, sinó que es tracta de públic nou, que normalment no visita les sales, i que s’anima gràcies a la Festa del Cine.

La promoció durarà fins dimecres i hi participen sales de tot l’Estat. Les pel·lícules que es poden adherir al preu reduït són la gran majoria, però queden fora de la promoció les projeccions en 3D, els seients VIP i possibles projeccions especials de cada sala.

tracking