Diari Més

Les xarxes confirmen la presència dels francesos del paquet turístic Fun Break a Salou

Van estar-se al municipi de dijous a diumenge, i locals com Pacha i Volcano els van acollir amb festes

Les xarxes socials confirmen la presència dels joves francesos del paquet turístic Fun Break a Salou

Les xarxes socials confirmen la presència dels joves francesos del paquet turístic Fun Break a SalouInstagram

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els joves francesos que dijous passat van arribar a Salou per gaudird'uns dies de festa amb el paquet turístic Fun Break -abans conegut com a Karibean Spring Break-, ja han abandonat el municipi, però al seu pas han deixat un rastre important de fotografies i vídeos a les xarxes socials.

Els joves van estar al municipi del Tarragonès fins aquest diumenge, 8 de maig, en el que van ser tres dies d'intensa festa en diferents espais de la localitat. Pacha, Volcano i Snopey's són alguns dels locals que van acollir-los aquests dies.

Polèmica i incertesa

Una setmana abans de l'inici del Karibean Spring Break, l'operador que organitzava el polèmic paquet va anunciar la seva retirada davant del rebuig que provocava entre les administracions públiques l’oferta de «turisme de borratxera». Però tot i que el paquet Karibean Spring Break en si no es va realitzar, l'estada Fun Break va substituir-lo. Sembla que aquest, però, és el mateix, ja que a més de realitzar-se els mateixos dies que el primer, l’oferta seguia sent la mateixa: mateixos preus, activitats i va adreçat al mateix públic.

tracking