Diari Més

Infraestructures

Els treballs de millora de la carretera T-704, entre la T-11 i l'Aleixar, començaran al juny

Les millores permetran reduir el temps dels trajectes per la via

Els treballs de millora de la carretera T-704, entre la T-11 i l'Aleixar, començaran al juny

Els treballs de millora de la carretera T-704, entre la T-11 i l'Aleixar, començaran al junyDiputació de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’execució de les obres de condicionament de la carretera T-704, entre la T-11 i l’Aleixar, s'iniciaran al mes de juny, tal i com ha anunciatel Servei d’Assistència al Territori de la Diputació de Tarragona. Es tracta d’una actuaciódemillora del’actual traçat i de les condicions de seguretat de l’eix viari més important del Baix Camp.

Com a conseqüència d'aquests treballs,també serà possible reduir el temps dels trajectes.El primer tram on s’actuarà té una llargadade2.131 metres i connecta la T-11 amb el pont sobre la riera de Maspujols, abans d’entrar al nucli de la població. Les obres d’aquest primer tram preveuen ampliar fins a 7 metres l’actual calçada i incorporar dos vorals d’un metre cadascun. Això farà que l’amplada total de la plataforma creixi fins a ser de 9 metres. A més, es rectificarà el traçat en els trams més perillosos per a la circulació de vehicles, amb l’objectiu de millorar-ne la seguretat. També esconstruirà d’un nou pont sobre la línia del ferrocarril Barcelona-Saragossa.

Els treballs d’aquesta primera fase han estat adjudicats a l’empresa ACSA, Obres e Infraestructures, SAU. per un import de 2.121.240 euros i tenen un termini d’execució de dotze mesos.

Dues fases més fins l’Aleixar

Aqueststreballs formen part d’un projecte més ampli que inclou l’execució d’obres a dos trams més de la carretera T-704. Concretament, s’actuarà a la travessera urbana de Maspujols, que es reordenarà amb una nova intersecció en rotonda que enllaçarà amb el camí de les Borges del Camp. Una tercera fase, en un tram d’uns 500 metres, preveu condicionar i millorar la carretera fins l’accés a la urbanització Rocabruna, situada entre els nuclis de Maspujols i l’Aleixar.

tracking