Diari Més

Turisme

El Karibean Spring Break canvia de nom i porta els turistes a Salou

El 29 d’abril es va anunciar que el polèmic paquet turístic es retirava, però no ha estat així

Els turistes del polèmic Karibean Spring Break han arribat a Salou

Els turistes del polèmic Karibean Spring Break han arribat a SalouTwitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els turistes francesos del Karibean Spring Break són a Salou des d’ahir, tot i que l’operador que l’organitza va afirmar que retirava el polèmic paquet turístic el passat 29 d’abril.

El Karibean Spring Break no s’ha cancel·lat, només ha canviat de nom i ha passat a anomenar-se Funbreak. L’oferta, és la mateixa: mateixos preus, activitats i va adreçat al mateix públic que el polèmic paquet turístic Karibean Spring Break. Fins i tot, a la web de Funbreak es continua anunciant el viatge a la Costa Daurada sota el nom de «Spring Break» i a la xarxa social Twitter publicaven ahir «SpringBreak 2016-Day 1! Volcano Experience (SpringBreak 2015-Dia1! Experiencia Volcano)». Ahir, alguns joves ja havien penjat fotografies a les xarxes i missatges assegurant que anaven cap a la Costa Daurada o que es trobaven al lounge club Volcano, del Beachclub de Lumine. Una emissora francesa i la web de Funbreak anunciaven l’actuació dels Dj’s Damien N-Drix & Michael Calfan que havia de tenir lloc ahir a la nit a la discoteca Pacha La Pineda i dissabte. De fet un dels Dj’s es va fotografiar ja ahir al matí davant la façana d’aquesta macrodiscoteca abans de fer les proves de so.

El passat 29 d’abril es va assegurar que l’operador que organitzava el polèmic Karibean Spring Break havia anunciat la retirada del paquet turístic davant del rebuig que provocava entre les administracions públiques l’oferta de «turisme de borratxera», incompatible amb la marca de destinació familiar que es promou a la Costa Daurada. Entre aquestes administracions, la Generalitat de Catalunya va anunciar, a través de la directora general de Turisme, Marian Muro, que retirarien els distintius de qualitat de l’Agència de Turisme als operadors que promoguessin el turisme de borratxera i que serien controlats amb nombroses inspeccions. De fet, la mateixa Marian Muro celebrava la retirada, suposadament anunciada per l’operador turístic organitzador del Karibean Spring Break, el passat 29 d’abril. Sembla, però, que la retirada no és real i els turistes estan delatant l’operadora. L’Ajuntament de Salou va emetre un comunicat, també el dia 29, aplaudint que la «receptora» del paquet havia renunciat a acollir-lo. Tot i que el Karibean Spring Break es va realitzant des de fa anys, a principis d’aquest va sortir a la llum pública després que les administracions i part del sector turístic mostrés el seu rebuig explícit contra el polèmic Saloufest britànic.

tracking