Diari Més

Participació

Salou aprova obrir el procés participatiu per reconvertir la zona de Carles Buïgas

S'ha donat llum verda al contracte per al disseny del procés

Salou ha patit un descens en el preu de l'habitatge aquest 2016

Salou ha patit un descens en el preu de l'habitatge aquest 2016ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Salou continua endavant els tràmits per dur a terme un procés participatiusobre la reconversió de la zona de Carles Buïgas. Així doncs, s’ha donat llum verda al contracte administratiu per a la prestació del servei de disseny i desenvolupament d’aquest procés participatiu.

L'objectiudel procésésbuscar el màxim consensper poder dur a terme una intervenció global i integral a la zona de l’avinguda de Carles Buïgas i el seu entorn, amb l’objectiu de reconvertir i regenerar aquest espai des del punt de vista urbanístic, turístic, comercial, i residencial; i d’aquesta forma que es pugui superar l’estat de degradació en que es troba actualment i es pugui fer més compatible l’activitat i els drets entre els agents que hi conviuen.

Cal recordar que a meitats del mes de febrer ja es va dur a terme una primera sessió informativa per donar a conèixer als veïns de la zona, a més d’altres entitats i associacions una diagnosi prèvia. En aquesta, s’analitzaven i proposaven fins a 20 actuacions de reconversió i regeneració urbana dins l'àmbit de l'Avinguda Carles Buïgas, per tal de millorar les seves condicions i característiques urbanes, els seus serveis, la seva imatge i atractiu, amb l’objectiu de bastir un àmbit modern, singular i competitiu.

L'estudiha estat realitzat perl’Escola d'Arquitectura de Reus de la Universitat Rovira i Virgili (URV), la Facultat de Geografia i Turisme de la URV (Unitat Predepartamental d’Arquitectura i PCT de Turisme i Oci) i la Universitat Politècnica de Catalunya (Departament de Projectes Arquitectònics).

tracking