Diari Més

Policial

Detingut per segon cop en mig any, un home que venia drogues a menors d'edat al Vendrell

La detenció va ser fruit d’un operatiu conjunt amb la Policia Local d’El Vendrell per tal d’evitar la venda de drogues a la via pública

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mossos d’Esquadra de la comissaria d’El Vendrell (Baix Penedès), passat van detenir el passat dia 26 d’abril a Calafell (Baix Penedès), un home de 28 anys, nacionalitat espanyola i veí d’El Vendrell, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

En el marc d’un dispositiu conjunt entre els Mossos d’Esquadra i la Policia Local d’El Vendrell que es realitzava al barri d’El Tancat de la capital del Baix Penedès per tal de prevenir el consum i tràfic de drogues a menors de la població, es va constatar com diversos menors d’edat contactaven amb un home per tal de comptar-li marihuana.

Davant d’aquest fet els mossos van detenir l’home per venda de substàncies estupefaents a menors d’edat, el qual ja havia estat detingut el passat més d’octubre per idèntic motiu. En aquella ocasió es va realitzar una entrada i registre al seu domicili on es va localitzar una gran quantitat de marihuana i haixix preparada per a la seva venda, així com diversos estris per a la seva distribució.

El detingut va passar a disposició judicial el dia 28 d’abril al jutjat en funcions de guàrdia i instrucció núm. 1 d’El Vendrell i el jutge va decretar per al detingut la seva llibertat amb càrrecs.

tracking