Diari Més

Trànsit

Mor un veí de Tarragona de 47 anys en un accident múltiple a Montblanc

Hi ha hagut una col·lisió frontal on s’hi han vist implicats un camió i dos turismes. Com a conseqüència de la topada, ha resultat ferit molt greu el conductor d’un dels turismes, el qual ha mort posteriorment a l’hospital de Bellvitge.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que aquest matí s’ha registrat un sinistre viari mortal al punt quilomètric 37,7 de l'N-240 a Montblanc (Conca de Barberà) en sentit Lleida. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 07.05 hores.

Per causes que s’estan investigant, hi ha hagut una col·lisió frontal on s’hi han vist implicats un camió i dos turismes. Com a conseqüència de la topada, ha resultat ferit molt greu el conductor d’un dels turismes, el qual ha mort posteriorment a l’hospital de Bellvitge. Es tracta d’un home de 47 anys, nacionalitat espanyola i veí de Tarragona.

Arran del sinistre, s’han activat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies i l’helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques. Pel que fa a l’afectació viària, l’N-240 ha estat tallada a Montblanc en els dos sentits de la marxa, tot i que s’han fet desviaments per l’interior de la població. La via s’ha reobert i la situació s’ha normalitzat cap a les 10.54 h.

tracking