Diari Més

Mobilitat

'AP-7 gratuïta' arriba a les 35 setmanes de talls mentre la N-340 continua sumant accidents mortals

L'accident de Roda de Berà de la passada nit se suma a dos més que han tingut lloc aquesta setmana a la N-340

Mentre la N-340 continua sumant accidents mortals, el moviment per una AP-7 gratuïta arriba a les 35 setmanes de talls

Mentre la N-340 continua sumant accidents mortals, el moviment per una AP-7 gratuïta arriba a les 35 setmanes de tallsCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tot i l'enèsim anunci de la ministra de Foment, Ana Pastor, que hi haurà aviat bonificacions a l'autopista per treure el trànsit pesantde l'N-340, i la defensa del Govern sobre les bondats d'aquest model, aplicat a l'N-2 gironina, el moviment veïnal manté ferma la lluita. S'han complert35 setmanes de tallsper l'alliberament de l'AP-7 com a única solució per acabar amb la sinistralitat i el col·lapse de la carretera nacional. Mentrestant, les víctimes se segueixen sumant. Hi ha hagut tres morts aquesta setmana, un a Roda de Berà (Tarragonès), un aVallirana (Baix Llobregat) i un a Vila-real (Plana Baixa - Castelló).

El moviment arriba al País Valencià

Amb la col·laboració de les federacions de veïns valencianes, el moviment per una AP-7 gratuïta ha aconseguit que una cinquantena d'ajuntaments del País Valencià hagin aprovat mocions per l'alliberament de l'autopista als trams on no hi ha via ràpida alternativa i la no renovació de la concessió de l'AP-7 el 2019.Després de seguir sumant víctimes mortals a la carretera N-340, tant a Catalunya com al País Valencià, el moviment veïnal ha insistit en demanar celeritat a les decisions polítiques que poder remeiar la situació. «Això és una vergonya i cal emprendre una solució. Nosaltres fem la feina que hem de fer», ha insistit el portaveu de la plataforma per una AP-7 gratuïta, Llorenç Navarro. «Ho veuen tots els professionals menys els polítics», ha afegit.

tracking