Diari Més

El Pius de Valls es planteja construir una nova residència d'avis per cobrir la demanda

És un dels objectius del Pla Estratègic del Pius Hospital per als anys 2016-2020

Una parella d'avis, pujant el pronunciat pendent del Pius Hospital de Valls, el 28 d'abril de 2016

Valls, centre dia, estratègic, hospital, Alt Camp, residència, Pius, pla, pacientTorres N.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Pius Hospital de Valls vol construir una nova residència d'avis i centre de dia per donar resposta a l'elevada demanda de places. Actualment hi ha un centenar de persones en llista d'espera a la residència Alt Camp, l'única municipal de la ciutat -de les 135 places, menys de la meitat són concertades. La direcció del centre fa aquest anunci en ple conflicte amb aquesta residència que reivindica la falta de plantilla i mitjans.

Des del Pius, però, es garanteix que s'hi faran millores i que una cosa no treu l'altra. La direcció busca finançament per construir el nou edifici, del qual encara no se n'ha decidit la ubicació, si bé la principal preocupació és que no sigui una instal·lació deficitària.

L'any 2015 el centre hospitalari que presta serveis a l'Alt Camp i la Conca de Barberà ha tancat en números vermells -389.000 euros negatius- i ara la prioritat és oferir serveis i generar activitat que doni sostenibilitat. Per aquest motiu, el Pius treballa en un Pla Estratègic per als anys 2016-2020.

tracking