Diari Més

Esport

Torredembarra acull el Campionat de Trial de Catalunya aquest diumenge

Prop de 130 pilots participaran al certamen

Torredembarra acull el Campionat de Trial de Catalunya aquest diumenge

Torredembarra acull el Campionat de Trial de Catalunya aquest diumengeAjuntament de Torredembarra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Torredembarra serà la seu, el proper diumenge 1 de maig, del Campionat de Catalunya de Trial 2016 de bicicletes. Prop de 130 pilots participaran a la prova,entre ells els millors del món: Abel Mustieles, actual campió del món, i Ion Areitio, top 5 mundial. També han confirmat l’assistència els grans internacionals catalans: Rafa Tibau, Sergi Llongueras, Pol Tarrés, Ferran Escudero i Oriol Roca, entre d’altres.

La prova acollirà totes les categories oficials i les promocionals Open, per a la promoció de l’esport. La competició s’estableix en un format de cinc zones i tres voltes per a totes les categories.A les 9 h, sortiran els participants a les categories open blanc, open blau, aleví, open verd i infantil; a les 11 h, els cadets, júniors, sub23, elit femení i elit masculí, i a les 11.30 h, els benjamins i principiants amb recorregut lliure. Els lliuraments de premis tindran lloc a les 11.30 h i a les 13.30 h.

L’organització va a càrrec del Club BikePark Costa Daurada Torredembarra i de la Regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Torredembarra, amb la participació de la Federació Catalana de Ciclisme i la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat, amb el patrocini de Port Torredembarra, entre d’altres.

tracking