Diari Més

Gastronomia

La tercera edició del “Des-Tapa la Canonja” serveix més de 15.000 tapes

La coincidència amb el Festival de Màgia i la Festa de la Municipalitat van aportar més participació

La tercera edició del “Des-Tapa la Canonja” serveix més de 15.000 tapes

La tercera edició del “Des-Tapa la Canonja” serveix més de 15.000 tapesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La tercera edició del concurs de tapes Des-Tapa la Canonja, celebrat entre el 8 i el 17 d'abril, va servir més de 15.000 tapes, destacant la gran participació durant els dos caps de setmana que coincidien amb el Festival de Màgia Impossible i la Festa de la Municipalitat. L'objectiu d'aquesta iniciativa era dinamitzar el sector de la restauració i de l'oci de la Canonja i així s'ha aconseguit. «Vull destacar la gran acollida que té el concurs i és un goig veure tanta gent pel poble degustant les tapes, a més a més la qualitat gastronòmica cada any és més alta i hi ha una competència molt sana entre tots els participants», hacomentatFrancesc Roca durant l'acte de lliurament dels premis que es va celebrar davant de restauradors i patrocinadors al Castell de Masricart.

El concurs, que organitza la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de la Canonja, ja té les dues tapes més votades pels participants. . Així doncs, el bar-restaurant la Nova Amistat amb la seva tapa'Torrada de l'horta Marina' va obtenir el premi a la Millor Tapa amb un 20,5% dels vots. El segon lloc va ser per la Fleca-cafeteria Raval, amb un 19,5% dels vots i la tapa'Sabors Raval'. El regidor de Promoció Econòmica, Francesc Roca, manifestaque «enguany les votacions han estat molt igualades i es nota la qualitat gastronòmica de les tapes. Estem molt satisfets amb la feina que han fet els participants».

L’establiment patrocinador Komkal va atorgar el primer premi al bar-restaurant La Nova Amistat que consisteix en un val de 300 euros per gastar en productes del seu establiment. El segon premi l'atorga l'Ajuntament i consisteix en una nit per a dues persones a l’Hotel la Boella que inclou sopar, dormir i esmorzar.

El Des-Tapa la Canonja es consolida com una oferta gastronòmica de qualitat a les nostres comarques i que segons indica el regidor Francesc Roca coincidirà cada any amb el Festival de Màgia Impossible i la Festa de la Municipalitat del 15 d'abril, «per assegurar-nos aquesta alta participació i la màxima implicació dels restauradors i patrocinadors».

tracking