Diari Més

L'INS El Morell protagonista del Robolot 2016

Una trobada pels amants de la robòtica que va agrupar prop de 1.000 participants

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’institut del Morell va participara la quinzena edició del Robolot, la trobada per als joves amants de la robòtica en què estudiants d’arreu de l’Estat comparteixen experiències i coneixements sobre la seva passió. Aquesta iniciativa, organitzada el 9 i 10 d’abril per L'INS La Garrotxa, La Fundació Princesa de Girona i l'Ajuntament d'Olot, va reunir al municipi garrotxí prop de 1.000 participants, d’entre els quals destaca la presència d’una representació de l’INS El Morell.

En concret van ser els alumnes Gerard Burjalès, Marc Manyé i Joan Valldosera, acompanyats pel professor Enric Bolaño, els que van oferir una ponència conjunta amb altres dos instituts, titulada'Mobilitzem els Robots Futbolistes', en el marc de l’onzena Jornada d’intercanvi d’experiències sobre robots didàctics que té lloc dins del Robolot.

Aquesta jornada va dirigida tant a professors de tecnologia com a professors de cicles formatius i d’educació primària de tot Catalunya, i compta amb la participació de centres educatius i alumnes d’arreu d’Espanya, que exposen els seus treballs I participen en tallers de robòtica, programació i impressió 3D.

En el cas de l’institut morellenc, van acudir-hi per presentar el projecte'ROBOTIC STADIUM INS El Morell', que el centre educatiu va desenvolupar conjuntament amb l’INS Cendrassos (Figueres) i l’INS Coster de la Torre (La Bisbal del Penedès). Aquesta activitat, que va permetre crear un equipament didàtic, va tenir lloc en el context del programa'Impulsem la Robòtica. Tecnologies creatives a l’aula', promogut pel Departament d’Ensenyament i que l’INS El Morell ja va presentar el passat mes de febrer a la Fira de Projectes celebrada al Cosmocaixa.

Un cop finalitzada la seva intervenció, els representants morellencs van gaudir de la resta de tallers, concursos i activitats inclosos en el programa d’actes del Robolot 2016. Des de els seus inicis, l'esperit de ROBOLOT és el de despertar, de forma lúdica, l'esperit de recerca i innovació tecnològica entre els joves.

L'INS El Morell protagonista del Robolot 2016

L'INS El Morell protagonista del Robolot 2016Cedida

L'INS El Morell protagonista del Robolot 2016

L'INS El Morell protagonista del Robolot 2016Cedida

tracking