Diari Més

Indústria

Covestro tanca el primer trimestre amb 508 milions de beneficis abans d'impostos

La multinacional ha incrementat els volumns de venda de poliuretans i policarbonats

Covestro tanca el primer trimestre amb 508 milions de beneficis abans d'impostos

Covestro tanca el primer trimestre amb 508 milions de beneficis abans d'impostosCovestro

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La multinacionalCovestro, antigaBayer MaterialScience, amb diverses factories al Camp de Tarragona, ha presentat un balançde resultats molt positiu en el tancamentdel primer trimestre d'aquest 2016. L'EBITDA, és a dir, els beneficis abans d'impostos, han arribat fins els 508 milions d'euros. Aquesta xifra representa un increment del 29,9% respecte del mateix període de l'any passat. D'acord amb les dades que ha fet públiques la companyia, les divisions de poliuretans i de policarbonats han registrat un important augment del volum, amb un increment del 8,5%. En aquest sentit, el descens dels preus de les matèries primeres va aconseguir ser més rellevant que el descens dels preus de venda pel que fa a la consecució dels beneficis, sobretot en la divisió de policarbonats.

Pel que fa al benefici net, aquest va augmentar un 58,3% respecte de l'any anterior, arribant fins els 182 milions d'euros.

Amb aquestes dades Covestro confirma el seu pronòstic de creixement per aquest 2016. La previsió actual és la d'assolir un creixement global del 2,6%.

tracking