Diari Més

Comerç

'Cambrils Comerç de Nit' reivindica el potencial comercial del municipi

La festa del comerç local es farà aquest dissabte 30 d'abril

'Cambrils Comerç de Nit' reivindica el potencial comercial del municipi

'Cambrils Comerç de Nit' reivindica el potencial comercial del municipiCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una seixantena de comerços participen en la quarta edició del ‘Cambrils Comerç de Nit’ que es celebra aquest dissabte al municipi. Es tracta d’una festa del comerç local que començarà a les cinc de la tarda i que s’allargarà fins a la mitjanit. El certamen està organitzat per la regidoria de Promoció de Ciutat de l’Ajuntament de Cambrils, amb el suport de la Unió de Botiguers i la Xarxa del Port i la col·laboració de les entitats d’artistes, Petits Luxes, juntament amb la Nit d’Artistes i amb el suport de Hunday.

Les persones que acudeixin a la cita trobaran els comerços amb les últimes tendències de la temporada oberts fins a la mitjanit, fent diferents promocions amb les que busquen atraure la clientela. A banda, durant les sis hores en què es celebrarà la festa hi haurà una vintena d’activitats arreu que inclouen batucada, màgia, teatre, música, dansa i exposició de vehicles entre d’altres.

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, ha convidat a tothom a participar d’aquesta festa amb la que, assegura, «volem reivindicar i difondre el potencial del comerç de la nostra ciutat, un comerç de qualitat i de proximitat». Per la seva banda, la regidora de promoció econòmica, Ana López, assegura que l’objectiu d’aquest dia concret«és que la gent compri a Cambrils amb les màximes facilitats gaudint pels carrers, veient espectacles, escoltant música, menjant, gaudint del conjunt de l’etorn i s’emportin una bona experiència que va més enllà del fet de comprar, un bon record de Cambrils que els faci tornar. Que situï Cambrils en el mapa comercial, pel conjunt dels seus atributs».

Pel que fa als artistes, Àngel Panicello, de Petits Luxes, mostra la seva satisfacció per l’evolució i la consolidació d’aquesta festa: «Nosaltres estem molt contents d’ajudar al comerç però també als artistes locals. Estem segurs que els visitants podran gaudir d’espectacles de gran qualitat. Per nosaltres, però, el més important és l’impuls que dóna el jovent i els voluntaris, que desinteressadament contribueixen en què aquesta festa sigui possible».

tracking