Diari Més

Calafell

L'escola bressol El Rasclet torna a la normalitat en desaparèixer els rastres de legionel·la

S'han fet diversos anàlisis per comprovar l'eliminació de la bactèria, que va aparèixer a principis de març

L'escola bressol El Rasclet torna a la normalitat en desaparèixer els rastres de legionel·la

L'escola bressol El Rasclet torna a la normalitat en desaparèixer els rastres de legionel·laCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La normalitat ha estat del tot restablerta a l’escola bressol municipal 'El Rasclet', situada a Segur de Calafell, en desaparèixer les traces de legionel·la que s’havien detectat a principis de març. En aquest període s’han realitzat diferents anàlisis, comptant les que s’han de repetir passat un temps després del tractament, per tenir l’absoluta seguretat que la bactèria havia quedat eliminada.

Mentre les anàlisis no han confirmat que no quedava cap rastre de legionel·la, l’Ajuntament ha mantingut clausurada la instal·lació d’aigua de l’escola bressol. D’acord amb els protocols, no calia tancar el mateix centre, que s’ha abastit d’aigua envasada i d’un dipòsit amb cabal provinent de fora de l’escola bressol.

L’Ajuntament ha agraït la paciència i la col·laboració dels professionals de l’escola bressol i de les famílies dels alumnes. També ha destacat que no hi ha hagut cap risc ni per als nens i ni per als treballadors, perquè gràcies als controls periòdics que es fan les traces es van detectar a temps i perquè els protocols d’actuació s’han complert al peu de la lletra, fins i tot amb excés de precaució.

tracking