Diari Més

L'escola l'Antina, guanyadora catalana del concurs Playenergy d'Endesa

Alumnes de 4t de primària s'enduen el 2n premi estatal, valorat en més de 5.000 euros

L'escola l'Antina, guanyadora catalana del concurs Playenergy d'Endesa

L'escola l'Antina, guanyadora catalana del concurs Playenergy d'EndesaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un projecte de ciutat sostenible de futur, ‘Torrenergy’, ha rebut el segon premi en el concurs PlayEnergy, organitzat per Endesa, on ha resultat vencedor, en aquesta edició, un centre de Saragossa. Aquest certamen convida als estudiants que han participat en el taller itinerant sobre eficiència energètica d’Endesa Educa durant el curs acadèmic a dissenyar la ciutat del futur, proposant solucions innovadores per donar-li un ús més eficient a l’energia.

Aquest segonpremi consisteix en 3.500 euros pel centre destinats a invertir en la millora de la seva infraestructura elèctrica i fer-la més eficient, i un iPad mini per al docent i cadascuna de les alumnes que conformen el grup guanyador.

‘Torrenergy’ presenta com hauria de ser la Torredembarra del futur per ser una autèntica ciutat intel·ligent. A través d’una maqueta, les seves creadores, la Carla, la Clara, la Laia, la Lucia i la Paula, han representat de manera real una sèrie de propostes per fer que el seu municipi sigui més sostenible tant des del punt de vista dels habitatges i la via urbana com dels transports.

tracking