Diari Més

Esports

El Morell acull la Festa de la Bicicleta aquest diumenge

Els participants poden triar entre tres recorreguts diferents, segons la dificultat que prefereixin

El Morell acull la 24a edició de la Festa de la Bicicleta aquest diumenge

El Morell acull la 24a edició de la Festa de la Bicicleta aquest diumengeCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tot és a punt per a que aquest diumenge les bicicletes tornin a envair els carrers del Morell, en motiu de la 24a Festa de la bicicleta. Aquesta trobada popular, que anualment reuneix uns 400 aficionats a les dues rodes, està plenament arrelada en el calendari festiu del municipi.

L’acte donarà inici a les 9.30 h amb la concentració de participants a la Rambla Joan Maragall i, mitja hora més tard, es produirà la sortida de la 24a Festa de la Bicicletada. Els ciclistes podran escollir quin circuit volen completar: el fàcil, de 9 km; l’òptim, de 14 km; o el difícil, de 20 km.

En tots tres casos, el punt d’arribada s’ubica a la Granja dels Frares, on tots els participants gaudiran d’un esmorzar a base de coca i xocolata. Un cop hagin esmorzat, els ciclistes iniciaran el camí de retorn al nucli del municipi, on rebran un refrigeri per recuperar forces i un obsequi.

Els interessats a participar-hi ja poden formalitzar la seva inscripció, a través de dues vies: o bé presencialment, al Pavelló Municipal d’Esports; o a través del Facebook del Club Ciclista El Morell.

tracking