Diari Més

Recital poètic amb música de Jordi Boixaderas i Pep Poblet, al EsguArts d'Alcover

Tindrà lloc aquest diumenge 24 d'abril al Convent de les Arts d'Alcover

Recital poètic amb música de Jordi Boixaderas i Pep Poblet, al EsguArts d'Alcover

Recital poètic amb música de Jordi Boixaderas i Pep Poblet, al EsguArts d'Alcover

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Convent de les Arts d’Alcover acollirà, diumenge 24 d'abril a les 19h, EsguARTS, un recital poètic musicat amb el reconegut actor Jordi Boixaderas acompanyat pel saxo de Pep Poblet. L'actor sabadellenc recitarà una selecció de textos poètics inspirats en manifestacions artístiques musicals, pictòriques o cinematogràfiques de diversos poetes contemporanis com Pere Gimferrer, Gemma Gorga o Narcís Comadira, que ens acostaran a la creació artística a través de la poesia.

L'actor Jordi Boixaderas té una llarga i reconeguda trajectòria tant en teatre, cinema, televisió i doblatge. És un enamorat de la poesia i la paraula, que ha recitat en diversos espectacles. Ha treballat amb directors com Mario Gas, Sergi Belbel i Fabià Puigserver i ha estrenat espectacles com ara El concurs del dramaturg alcoverenc Joan Cavallé l'any 1994. El podem recordar en grans interpretacions a El mètode Grönholm i El crèdit de Jordi Galceran o El misantrop de Molière produïda pel Teatre Nacional de Catalunya. En televisió l'hem gaudit protagonitzant Poblenou, El cor de la ciutat i Ventdelplà.

Pep Poblet és un músic saxofonista nascut a Vic. Ha format part d’orquestres com les conegudes La salseta del Poble Sec o la Maravella, i ha acompanyat a músics com ara Víctor Manuel i Anna Belén, Sopa de Cabra, Marina Rossell o David Bisbal. En el món del teatre ha col·laborat amb Els Joglars o Pep Bou. Ha enregistrat més de 90 discs amb grups i estils diferents i compta amb una discografia pròpia integrada per àlbums com Blau o Saxology.

Les entrades anticipades es podran adquirir a la Casa de Cultura - Ca Cosme d'Alcover i a través del web: www.conventarts.cat. El mateix dia de la funció també es poden comprar a taquilla, des d'una hora abans de l'espectacle. El preu de l’entrada és de 12€ i de 9€ amb el carnet del Convent de les Arts. L'espectacle també està inclòs en l'abonament'Teatre'i el 'General'.

tracking