Diari Més

Policial

Els Mossos detenen un veí de Santa Coloma per robar a l'interior de cinc vehicles

En el moment de la detenció se li va localitzar un dels mòbils que havia robat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 5 d’abril un home de 31 anys, nacionalitat espanyola i veí de Santa Coloma de Queralt (Conca de Barberà), com a presumpte autor de cinc delictes de robatori a interior de vehicle.

Aquesta detenció és el resultat de les indagacions portades a terme per agents de la comissaria de Montblanc, arran de la comissió de cinc robatoris a l’interior de vehicles durant la matinada del passat dia 19 de març a la localitat de Santa Coloma de Queralt.

Tots els robatoris presentaven el trencament del vidre d’una finestra i de l’interior havien sostret diversos objectes, principalment aparells de radio cd, telefonia, documentació i diners.

En el transcurs de la detenció del presumpte autor els agents van localitzar-li a sobre un telèfon mòbil sostret en un dels vehicles.

El detingut, que ja tenia antecedents per delictes contra el patrimoni, va passar a disposició del jutjat d’instrucció de guàrdia de Valls el passat 6 d’abril, essent decretada la seva llibertat amb càrrecs.

tracking